Catering na wesele

Schemat przyjęcia weselnego

MENU od 160 do 260 zł/osoba (w zależności od asortymentu i ilości osób)

POWITANIE:

  • chleb i sól
  • szampan lub wino musujące

OBIAD:

  • zakąska
  • zupa
  • danie główne z dodatkami (serwowane na talerzu lub półmiskach, jedno lub wielo daniowe…)
  • deser

ZIMNA PŁYTA- serwowana do stołów lub w formie bufetu (zobacz galerię)

OWOCE

CIASTA

I GORĄCA KOLACJA (mięso z dodatkami)

TORT NA DESER

II GORĄCA KOLACJA (mięso z dodatkami lub danie jednogarnkowe)

III GORĄCA KOLACJA (danie jednogarnkowe)

NAPOJE ZIMNE I GORĄCE (w formie pakietu, w ilościach nielimitowanych, dostępne cały czas):

  • zimne:

→ gazowane w małych, szklanych butelkach (bez plastiku na stołach)

→ soki premium w dzbankach

→ obsługa alkoholu, lód itp…

  • gorące:

→ kawa z ekspresu ciśnieniowego (nie przelewowa)

→ herbata

W cenie MENU zawarta jest profesjonalna obsługa kelnerska i kucharska, płócienna bielizna stołowa (płócienne serwetki, pokrowce na krzesła), obsługa alkoholi, drinki kolorowe itp…

Cena nie zawiera kosztów typu: tort, ciasta, paczki, dodatkowa dekoracja, alkohol.

O szczegóły proszę pytać pod nr tel.: 603-123-321.